Cookiebeleid (EU)

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 8 december 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.houtdraaiwerken-penkits.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook is gevestigd in de Verenigde Staten

8 Geplaatste cookies

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
Google Fonts API geen Vraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
actppresence 1 jaar Regelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_ 1 jaar Opslaan van account details
_fbc 2 jaren Stores last visit
fbm_* 1 jaar Opslaan van account details
xs 3 maanden
fr 3 maanden Ad delivery
_fbp 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites
datr 2 jaren Voorkomen van fraude
sb 2 jaren Opslaan van browserspecificaties
*_fbm_ 1 jaar Opslaan van account details
Functioneel
wd 1 week Bepalen van schermresolutie
act 90 dagen Ingelogd houden van gebruikers
c_user 90 dagen Opslaan van een unieke gebruikers ID
csm 90 dagen Voorkomen van fraude
presence sessie Tracks if the browser tab is active
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
_ga
complianz_policy_id 365 dagen
complianz_consent_status 365 dagen
wp-settings-1
wp-settings-time-1
qtrans_front_language
wordpress_test_cookie
woocommerce_items_in_cart
woocommerce_cart_hash
tk_ai
_gid
qtrans_admin_language
qtrans_edit_language
wordpress_sec_68a4e42b2bcf35d90479f3e39f64878e
wordpress_logged_in_68a4e42b2bcf35d90479f3e39f64878e
wp_woocommerce_session_68a4e42b2bcf35d90479f3e39f64878e
wfwaf-authcookie-fbe84e93b1d575e3bd6dabb1b56f27c6
yith_wcwl_products
et_pb_templates_settings_product_version
et_pb_templates_et_pb_video
et_pb_templates_et_pb_social_media_follow
et_pb_templates_et_pb_accordion
et_pb_templates_et_pb_sidebar
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_post_slider
et_pb_templates_et_pb_counter
et_pb_templates_et_pb_blurb
et_pb_templates_et_pb_tab
et_pb_templates_et_pb_signup
et_pb_templates_et_pb_search
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_image
et_pb_templates_et_pb_slide
et_pb_templates_et_pb_row
et_pb_templates_et_pb_accordion_item
et_pb_templates_et_pb_tabs
et_pb_templates_et_pb_portfolio
et_pb_templates_et_pb_image
et_pb_templates_et_pb_contact_field
et_pb_templates_et_pb_map_pin
wf-scan-issue-expanded-35
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_menu
wc_cart_hash_12031b354ae877434eefe92f363d1382
et_pb_templates_et_pb_button
et_pb_templates_et_pb_login
wf-scan-issue-expanded-13
et_pb_templates_et_pb_text
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_code
et_pb_templates_et_pb_number_counter
et_pb_templates_et_pb_row_inner
et_pb_templates_et_pb_toggle
et_pb_templates_et_pb_circle_counter
et_pb_templates_et_pb_blog
et_pb_templates_et_pb_shop
et_pb_templates_settings_date
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_post_title
WP_DATA_USER_1
et_pb_templates_et_pb_team_member
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_slider
et_pb_templates_et_pb_map
et_pb_templates_et_pb_pricing_tables
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_header
et_pb_templates_et_pb_countdown_timer
et_pb_templates_et_pb_pricing_table
wc_cart_hash_71a52d92e643b59d9b16404e583a9d54
et_pb_templates_et_pb_comments
et_pb_templates_et_pb_counters
et_pb_templates_et_pb_post_nav
et_pb_templates_et_pb_post_slider
et_pb_templates_et_pb_gallery
et_pb_templates_et_pb_testimonial
et_pb_templates_et_pb_video_slider
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_portfolio
et_pb_templates_et_pb_column
wc_cart_hash_0add70a767521cfa93809c3d02ecf881
et_pb_templates_et_pb_contact_form
et_pb_templates_et_pb_divider
et_pb_templates_et_pb_audio
et_pb_templates_et_pb_slider
et_pb_templates_et_pb_section
et_pb_templates_et_pb_social_media_follow_network
et_pb_templates_et_pb_code
et_pb_templates_et_pb_filterable_portfolio
et_pb_templates_et_pb_cta
et_pb_templates_et_pb_post_title
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_map
et_pb_templates_et_pb_video_slider_item
wc_cart_created
wc_fragments_0add70a767521cfa93809c3d02ecf881
_gat
et-editor-available-post-6355-bb
et-editor-available-post-6354-bb
et-editor-available-post-6401-bb
et-editor-available-post-6428-bb
et-editor-available-post-6429-bb
et-editor-available-post-6482-bb
store_notice68d2a473a76a2a7e43b281f5e4ee619e
et-editor-available-post-6691-bb
et-editor-available-post-5871-bb
store_notice7969a1fa12a22adaa14f30f659c593c7
et-editor-available-post-6728-bb
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

marco's houtdraaiwerken
Rijksstraatweg 64 Den Nul
Nederland
Website: https://www.houtdraaiwerken-penkits.nl
Email: houtdraaiwerkenpenkits@gmail.com
Telefoonnummer: 0615048487

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 8 december 2019